Στιλιστική ανανέωση για την γκάμα του «original» MINI

Newsroom L&O 27-01-2021 20:43 Τελευταία ενημέρωση: 27-01-2021 20:43
Στιλιστική ανανέωση για την γκάμα του «original» MINI
Ένα σχολαστικό πρόγραμμα ανανέωσης για το 3θυρο ΜΙΝΙ, το 5θυρο ΜΙΝΙ και το MINI Cabrio

Το πρώτο πολυτελές αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας προχωρά στο επόμενο
στάδιο εξέλιξης.

Με ένα σχολαστικό πρόγραμμα ανανέωσης για το 3θυρο ΜΙΝΙ, το 5θυρο ΜΙΝΙ και το MINI Cabrio, ο Βρετανός κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων ενισχύει το κύρος των τριών μοντέλων στους τομείς διασκεδαστικής οδήγησης, εκφραστικής σχεδίασης και εξατομικευμένου στυλ.

Στιλιστικές πινελιές διαμορφώνουν μία ‘καθαρή’ αισθητική που αναδεικνύει τη
διάσημη σχεδιαστική φιλοσοφία του. Επιπλέον, η καινοτόμα Multitone Roof
Πολύχρωμη Οροφή γίνεται το απόλυτο στοιχείο εξατομίκευσης. Στο εσωτερικό, το εκτενώς επανασχεδιασμένο cockpit υπογραμμίζει τον πολυτελή χαρακτήρα του 3θυρου MINI, του 5θυρου MINI και του MINI Cabrio. Ελκυστικές προσθήκες στη γκάμα στάνταρ και προαιρετικού εξοπλισμού, νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, ζάντες αλουμινίου, επενδύσεις εσωτερικού και καινοτόμες τεχνολογίες πλαισίου, συστημάτων υποστήριξης οδήγησης, λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας, ολοκληρώνουν την
τελευταία ανανέωση των μικρών μοντέλων της βρετανικής φίρμας.

Είκοσι χρόνια αφότου λανσαρίστηκε το σύγχρονο MINI, η τελευταία γενιά του
μοντέλου κάνει το επόμενο θεαματικό βήμα. Η φιλοσοφία πίσω από την επανεκκίνηση της μάρκας, και συγκεκριμένα η δημιουργία πολυτελών αυτοκινήτων για τη μικρή κατηγορία, έχει εξελιχθεί σε ένα μοναδικό και παγκόσμιο success story.

Σήμερα, το MINI είναι η επιτομή της ευελιξίας σε συνδυασμό με ένα αμίμητο στυλ. Πληροί τα υψηλότερα πρότυπα τεχνολογίας και ποιότητας στην κατηγορία του. «Με την τρέχουσα ανανέωση του μοντέλου, το MINI έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας που το καθιστά εξαιρετικό στη μικρή κατηγορία, σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, την προϊοντική ουσία και την πολυτέλεια, περισσότερο από ποτέ», δήλωσε ο Bernd Körber,
Επικεφαλής μάρκας MINI. «Το MINI είναι ένα ‘original’ μοντέλο που ξεχωρίζει από το πλήθος και δεν σταματά να εξελίσσεται και να βελτιώνεται».

Το παγκόσμιο λανσάρισμα της τελευταίας έκδοσης του 3θυρου ΜΙΝΙ, του 5θυρου ΜΙΝΙ και του MINI Cabrio θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2021. Η ολοκληρωμένη σχεδίαση, η τεχνολογία και η πολυτέλεια θα δώσουν νέα πνοή και στο ηλεκτρικό MINI Cooper SE (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 0,0 l/100 km (WLTP), συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 17,6 – 15,2 kWh/100 km (WLTP), 16,1 – 14,9 kWh/100 km (NEDC), συνδυασμένες εκπομπές CO2 : 0 g/km) για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του στην κατηγορία ηλεκτρικών οχημάτων.

Η τελευταία έκδοση των υπεραθλητών, MINI John Cooper Works (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 7,1 – 6,8 l/100 km (WLTP), 7,1 – 6,9 l/100 km (NEDC), συνδυασμένες εκπομπές CO2: 161 - 155 g/km (WLTP), 163 - 158 g/km (NEDC) και MINI John Cooper Works Cabrio (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 7,4 -7,1 l/100 km (WLTP), 7,4 – 7,1 l/100 km (NEDC), συνδυασμένες εκπομπές CO2: 167 - 161 g/km (WLTP), 169 - 163 g/km (NEDC) επίσης ωφελείται από την περαιτέρω εξέλιξη της ξεχωριστής σχεδίασης και προϊοντικής ουσίας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo