Επιστολή Αγροτών στον Σπ. Λιβανό για ένταξη στο μέτρο 4.1.1

Newsroom L&O 27-01-2021 19:20
Επιστολή Αγροτών στον Σπ. Λιβανό για ένταξη στο μέτρο 4.1.1
«Όπως βρέθηκαν κονδύλια για την εξισωτική αποζημίωση ή τον κορονοϊό, με παρόμοιο τρόπο μπορούν να βρεθούν για τα σχέδια βελτίωσης»

Επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό, απέστειλε η συντονιστική επιτροπή Αγροτών Κεντρικής Ελλάδας.

Οι αγρότες, αφού καλωσορίζουν τον υπουργό και τον συγχαίρουν για την ανάληψη των καθηκόντων του, ζητούν να εγκριθούν τα αιτήματα των επιλαχόντων στο πρόγραμμα σχεδίων βελτίωσης του μέτρου 4.1.1.

Στην επιστολή τους, που κοινοποιήθηκε στους υφυπουργούς Φωτεινή Αραμπατζή, Γιάννη Οικονόμου και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, τονίζουν τη συνεισφορά τους στην αγροτική ανάπτυξη της υπαίθρου, στην προστασία του περιβάλλοντος , στην μείωση του κόστους παραγωγής, στον εκσυγχρονισμό των εκμεταλλεύσεων στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων.

Παράλληλα, προτείνουν τη μεταφορά κονδυλίων από το απερχόμενο ΠΑΑ, στο νέο ΠΑΑ, αλλά και από εθνικούς πόρους. «Όπως βρέθηκαν κονδύλια για την εξισωτική αποζημίωση ή τον κορονοϊό, με παρόμοιο τρόπο μπορούν να βρεθούν για τα σχέδια βελτίωσης» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην επιστολή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo