• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκλεισμένοι 80 ιδιώτες γιατροί από την πλατφόρμα εμβολιασμών στην Πάτρα

lawandorder.gr 27-01-2021 15:27 Τελευταία ενημέρωση: 27-01-2021 15:27
Αποκλεισμένοι 80 ιδιώτες γιατροί από την πλατφόρμα εμβολιασμών στην Πάτρα
Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου μιλά για το πρόβλημα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες

Εμπλοκή με την είσοδο 80 ιδιωτών γιατρών της Πάτρας στην πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού τους κατά του κορωνοϊού έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και ακόμα δεν έχει επιλυθεί, όπως περιγράφει στο τοπικό μέσο thebest.gr η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας Άννα Μαστοράκου. Το πρόβλημα τη μη πρόσβασης των γιατρών στην πλατφόρμα παρατηρείται, αναφέρει, περίπου 10 ημέρες και παρά τη σχετική ενημέρωση στα συναρμόδεια υπουργεία, ακόμα δεν έχει επιλυθεί.

"Δυστυχώς δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν έχουν περαστεί τα ΑΜΚΑ 80 συναδέλφων στη βάση δεδομένων, με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του εμβολιασμού να κλείσουν το ραντεβού τους και ανησυχούν πάρα πολύ, γιατί μετά από 10 ημέρες συνεχώ πιέσεων στα συναρμόδεια Υπουργεία να επιλυθεί το θέμα, μέχρι σήμερα δεν έχει επιλυθεί". Όπως επισημαίνει το ζήτημα καλούνται να λύσουν τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η Πολιτική Προστασία.

 

Προσθέτει  ότι είναι η τρίτη, τέταρτη φορά που στέλνει τα αντίστοιχα mail που μου υποδεικνύονται από το Υπουργείο, "τα οποία έχει προωθήσει και η 6η ΥΠΕ τa mail στο Υπουργείο, το Υπουργείο τα έχει προωθήσει στην Ψηφιακή Διακυβέρνηση αλλά ακόμα δεν έχει λυθεί το ζήτημα. Αυτοί οι συνάδελφοι που είναι στην πρώτη γραμμή δεν έχουν πρόσβαση στο να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους και υπάρχει ένα ζήτημα και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούν να εμβολιαστούν άμεσα. Η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει και για άλλες επαγγελματικές ομάδες".

Πηγή: Thebest/Ελευθερία Μακρυγένη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo