Νέα κρούσματα κορονοϊού στον βρεφονηπιακό: Θετικό ένα βρέφος

Newsroom L&O 27-01-2021 12:09 Τελευταία ενημέρωση: 27-01-2021 12:09
Νέα κρούσματα κορονοϊού στον βρεφονηπιακό: Θετικό ένα βρέφος
Εντείνεται η ανησυχία στο Λασίθι - Ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε ένα βρέφος στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αμμούδας, όπου ήδη έχουν μολυνθεί από το φονικό ιό και δύο εκπαιδευτικοί της δομής.

Όπως είναι αναμενόμενο, η ανησυχία εντείνεται τόσο από αυτή την εξέλιξη όσο και από το γεγονός ότι μια από τις εκπαιδευτικούς που βρέθηκε θετική είναι σύζυγος εφοριακού υπαλλήλου, γεγονός που προβληματίζει όσον αφορά τη διασπορά του κορονοϊού στο Λασίθι.

Οι εκτιμήσεις μάλιστα κάνουν λόγο για μεγαλύτερη διασπορά του ιού από αυτή που έχει ήδη καταγραφεί ενώ ενήμερος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι και ο ΕΟΔΥ για τη λήψη περαιτέρω μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι στον Άγιο Νικόλαο έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού και σε μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αποτέλεσμα να κλείσουν σχολικά τμήματα λόγω της ενεργοποίησης υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ειδικότερα, κλειστά από σήμερα και για 14 ημέρες είναι ένα τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο του Αγίου Νικολάου, όπως επίσης και το ΣΤ΄τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, καθώς θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν μία νηπιαγωγός και ένας μαθητής του Δημοτικού Σχολείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo