Μεταφορά ηλικιωμένων για τους εμβολιασμούς με όχημα του δήμου Λαγκαδά

lawandorder.gr 27-01-2021 11:58 Τελευταία ενημέρωση: 27-01-2021 11:58
Μεταφορά ηλικιωμένων για τους εμβολιασμούς με όχημα του δήμου Λαγκαδά
Όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από το Δήμο, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους

Τη μεταφορά ηλικιωμένων που αδυνατούν να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό, αναλαμβάνει ο δήμος.

Η δημοτική αρχή Λαγκαδά ανακοίνωσε πως μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα μπορεί να γίνεται η μεταφορά των ηλικιωμένων από και προς το Κέντρο Υγείας εφόσον δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα.

Όσοι επιθυμούν να εξυπηρετηθούν από το Δήμο, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Επίσης, όσοι δημότες αδυνατούν να μετακινηθούν γιατί είναι καθηλωμένοι στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό αμαξίδιο το Κέντρο Υγείας Λαγκαδά έχει ενημερώσει ότι σε μεταγενέστερο χρόνο θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί κατ' οίκον από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo