Αποκλειστικό L&O: Τον ανήξερο έκανε ο κλέφτης (βίντεο)  

Newsroom L&O 26-01-2021 16:53 Τελευταία ενημέρωση: 26-01-2021 16:54
Αποκλειστικό L&O: Τον ανήξερο έκανε ο κλέφτης (βίντεο)  
Μάστιγα πλέον οι κλοπές και οι ληστείες σε περίπτερα

Ακόμα μία κλοπή σε περίπτερο τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια ήταν απασχολημένη με άλλο πελάτη φέρνει στη δημοσιότητα το Lawandorder.gr

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες σε περίπτερο στους Αγίους Αναργύρους και τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια εξυπηρετούσε πελάτη, ένας νεαρός πήγε στο πίσω μέρος του περιπτέρου και, όπως φαίνεται και στο video που κατ’ αποκλειστικότητα φέρνει στη δημοσιότητα το L&O, έβαλε στην τσέπη του ή στο εσωτερικό του μπουφάν τα κλοπιμαία.

Όταν η ιδιοκτήτρια κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και πήγε προς το μέρος του αυτός έκανε «τον ανήξερο» και μάλιστα ρωτούσε για την τιμή κάποιου προϊόντος. Επειδή δεν έγινε πιστευτός και όταν η ιδιοκτήτρια του ζήτησε να βάλει πίσω στη θέση του ό,τι είχε κλέψει, αυτός την απώθησε βίαια και έφυγε τρέχοντας.

Η μέθοδος που ακολουθούν οι κλέφτες είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Άλλες φορές έχουν συνεργό ο οποίος παριστάνει τον πελάτη και άλλες εκμεταλλεύονται την παρουσία πελάτη ώστε να προβούν στην κλοπή.

Οι κλοπές από περίπτερα έχουν γίνει πλέον μάστιγα και ειδικά την περίοδο της πανδημίας όπου όλοι φοράμε τις μάσκες μας όταν βγαίνουμε εκτός σπιτιού, είναι ακόμα πιο εύκολο για τους εγκληματίες να καλύπτουν τα ίχνη τους αφού το καλυμμένο πρόσωπο δεν κινεί υποψίες αλλά είναι η «κανονικότητα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo