23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ο ψευτογιατρός του Κορωπίου, η ιδιωτική κλινική και η «ανιψιά» του Νεγρεπόντε της CIA


    Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την δράση του Νίκου Κοντοστάθη ή αλλιώς του ψευτογιατρού του Κορωπίου.
    Το lawandorder.gr αποκαλύπτει ένα ακόμη ευφάνταστο σενάριο που εμπλέκει τον πρώην διοικητή της CIA, Τζον Νεγρεπόντε, την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράϊς και την υποτιθέμενη ανέγερση ιδιωτική κλινικής που ετοίμαζε στο Μαρκόπουλο.
    Το 2009 ο ψευτογιατρός μέσω ενός κοινού γνωστού, γνωρίζει τον παθολόγο Α.Λ. στον οποίο συστήνετε ως «υπάλληλος των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής, πιλότος του Αμερικανικού στρατού και εκπαιδευτής πιλότων της πολεμικής αεροπορίας της Ελλάδας».
    Μάλιστα ανέφερε πως είχε διασυνδέσεις με την Κοντολίζα Ράις, ενώ ήταν και εκπρόσωπος του πρίγκιπά της Σαουδικής Αραβίας που σχεδίαζε να αναγείρει σε έκταση στο Μαρκόπουλο, «μια ογκολογική, γυναικολογική, πλαστική και παθολογική κλινική και ένα ξενοδοχείο», όπως ανέφερε.
    Το ίδιο έτος ο Κοντοστάθης χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω δύσπνοιας στο νοσοκομείο που εργαζόταν ο Α.Λ και να χειρουργηθεί ο πατέρας του Κοντοστάθη.
    Σε ένδεικη εμπιστοσύνης όπως ανέφερε ο ψευτογιατρός, θα έκανε τον Α.Λ «επιστημονικό διευθυντή στην παθολογική κλινική» του νοσοκομείου που ετοίμαζε.
    Μάλιστα μεταξύ τους αναπτύχθηκε φιλική σχέση με τον Α.Λ να επισκέπτεται το τριώροφο σπίτι του Κοντοστάθη στη Σαρωνίδα το οποίο ήταν «υπο ανακαίνιση με πισίνα» και του γνώρισε την σύζυγό του, την οποία παρουσίασε ως «Ελληνο-αμερικανίδα ανηψιά του πρώην γενικού διευθυντή της CIA, Νεγρεπόντε».
    Ο Κοντοστάθης είχε εξομολογηθεί μάλιστα στον Α.Λ την πρόθεσή του να κατασκευάσει ένα «εργοστάσιο- εργαστήριο παρασκευής σκευασμάτων που θα θεραπεύουν τον καρκίνο».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ