Βαρύτατη ποινική δίωξη στους ανήλικους που συνελήφθησαν ως μέλη συμμορίας στην Αργυρούπολη

Κατερίνα Μάνθου 25-01-2021 15:04 Τελευταία ενημέρωση: 25-01-2021 15:06
Βαρύτατη ποινική δίωξη στους ανήλικους που συνελήφθησαν ως μέλη συμμορίας στην Αργυρούπολη
Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων

Στην άσκηση βαρύτατης ποινικής δίωξης για σειρά αδικημάτων και συγκεκριμένα για ληστεία κατά συρροή, συμμορία, παράνομη οπλοφορία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, και οπλοχρησία προχώρησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος των τριών ανηλίκων που συνελήφθησαν ως μέλη της αποκαλούμενης «άγουρης συμμορίας».

Ακολούθως οι τρεις κατηγορούμενοι ανήλικοι οδηγήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Πάντως, οι τρεις ανήλικοι ενώπιον της εισαγγελέως ανηλίκων οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι επιτέθηκαν σε δυο άλλους ανήλικους εκ των οποίων τον ένα μαχαίρωσαν και το άλλον ξυλοκόπησαν. Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Οι δράστες μαζί με άλλους ανήλικους έφτασαν στην Γλυφάδα από την Αργυρούπολη.  Κοντά στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου εντόπισαν τον 16χρονο όπου τον ξυλοκόπησαν προκειμένου να τους αρπάξουν το κινητό.

Λίγα λεπτά αργότερα επιτέθηκαν και στο δεύτερο θύμα τους, τον 17χρονο το οποίο μαχαιρώσουν για να τον ληστέψουν. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε και:

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στην Αργυρούπολη - «Γλιτώσαμε από θαύμα», λέει η μητέρα του 17χρονου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo