Ακρίτα: Γιατί η Συνατσάκη και ο Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης

Law and Order 24-01-2021 14:33 Τελευταία ενημέρωση: 25-01-2021 20:37
Ακρίτα: Γιατί η Συνατσάκη και ο Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης
Η γνωστή δημοσιογράφος βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το είναι και τι δεν είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης

Με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε με την είδηση ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους πραγματοποίησαν αυτήν την συμβολαιογραφική πράξη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το είναι και τι δεν είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σεξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο.
Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα. Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές. Να προσφέρουν αγάπη και προστασία σε ένα παιδάκι που τα έχει τόση ανάγκη. Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.
Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα. Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικών» αναγνωστών μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo