Στο «μικρό σπίτι στο λιβάδι» είχε στείλει ο Τσίπρας τον πολυϊσοβίτη serial killer Κουφοντίνα; (εικόνες)

Law and Order 24-01-2021 13:43
Στο «μικρό σπίτι στο λιβάδι» είχε στείλει ο Τσίπρας τον πολυϊσοβίτη serial killer Κουφοντίνα; (εικόνες)
Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, διέμενε σε αγροτόσπιτο

Σε ημιελεύθερη κατάσταση, στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου, διέμενε τα προηγούμενα χρόνια ο αρχιεκτελεστής της «17Ν», Δημήτρης Κουφοντίνας, με απόφαση της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο «Λουκάς» της «17Ν», που έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για 11 δολοφονίες, διέμενε σε ένα αγροτόσπιτο σε οικισμό που μοιάζει με χωριό. Είχε αυλή με λουλούδια, όλες τις ανέσεις μέσα στο σπίτι το οποίο προφανώς δεν έχει καμιά σχέση με τα κελιά των φυλακών, είτε στο Δομοκό που βρίσκεται τώρα, είτε στον Κορυδαλλό που θέλει να μεταχθεί και για το λόγο αυτό κάνει απεργία πείνας.

Οι ημιελεύθερες αγροτικές φυλακές αποτελούν κατά κύριο λόγο προνόμιο καταδικασμένων, όχι για τόσο σοβαρά αδικήματα όπως αυτά του Κουφοντίνα. Διότι το καθεστώς που επικρατεί στις φυλακές αυτές είναι ασφαλώς πολύ καλύτερο από τα υπόλοιπα Καταστήματα Κράτησης.

Οι «φυλακισμένοι» – κάτοικοι των οικισμών αυτών, εργάζονται σε γεωργικές εργασίες και στη συνέχεια επιστρέφουν σε αυτά τα σπιτάκια που φαίνονται και στις φωτογραφίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo