Προετοιμασίες για στρατιωτική παρέλαση την 25η Μαρτίου από το ΥΠΕΘΑ εν μέσω πανδημίας;

Law and Order 24-01-2021 12:54
Προετοιμασίες για στρατιωτική παρέλαση την 25η Μαρτίου από το ΥΠΕΘΑ εν μέσω πανδημίας;
Από τι θα εξαρτηθεί η απόφαση του ΥΠΕΘΑ για το εάν θα πραγματοποιηθεί φέτος στρατιωτική παρέλαση

Απαιτητικό θα είναι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου, που αποτελεί και την έναρξη των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

Και αυτό γιατί στις 25 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να παραστεί. Έτσι το πρωί της 25ης Μαρτίου ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρέλαση για την εθνική επέτειο και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες.

Το ερώτημα που τίθεται εν προκειμένω είναι εάν θα πραγματοποιηθεί στρατιωτική παρέλαση εν μέσω πανδημίας. Η απόφαση φυσικά θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προετοιμάζεται από τώρα για παρέλαση.

Στο ήδη δύσκολο πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ημέρα, συμπεριλαμβάνονταν αρχικά και τα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης, τα οποία είχαν οριστεί για την 25η Μαρτίου. Τελικά μετατέθηκαν μία μέρα πίσω, για τις 24 Μαρτίου, προκειμένου να μπορεί να παραστεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo