Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ομολογία - σοκ από τον προπονητή της

Newsroom L&O 22-01-2021 17:27
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ομολογία - σοκ από τον προπονητή της
Ο προπονητής ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με το ανήλικο κορίτσι και δεν αποδέχεται την κατηγορία περί βιασμού

Δεν τη βίασε, αλλά είχε σχέση επί σειρά ετών μαζί της! Ο λόγος για τον προπονητή της 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, ο οποίο παραδέχτηκε δημόσια την... σχέση του με το ανήλικο κορίτσι. Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, ο προπονητής μίλησε για το θέμα στην τηλεόραση του MEGA. Εκεί υποστήριξε πως είχε σχέση με την 11χρονη, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή.

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε οτι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

Τα όσα βγαίνουν από τα χείλη αυτού του ανθρώπου ο οποίος απολύθηκε από τον ιστιοπλοϊκό όμιλο είναι τουλάχιστον εξωφρενικά. Και πως να μην είναι όταν ένας άνδρας 38 χρονών σήμερα λέει ότι ήταν σε σχέση με ένα 11χρονο παιδί και πως όταν έχεις σχέση με ένα παιδί αυτό δεν είναι βιασμός!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός και άγνοια για τον βιασμό του κοριτσιού.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τον βιασμό, είναι κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω πως υπήρξε βιασμός, βιασμός είναι μια φορά… Απεναντίας, ήθελα να παντρευτούμε, κάναμε γιορτές μαζί», λέει μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo