Δωρεά ασθενοφόρου Volkswagen από την Kosmocar στο ΕΚΑΒ

Newsroom L&O 21-01-2021 20:38
Δωρεά ασθενοφόρου Volkswagen από την Kosmocar στο ΕΚΑΒ
Διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και μπορεί να λειτουργήσει ως «Κινητή Ιατρική Μονάδα»

Από την πρώτη στιγμή που η Ελλάδα τέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημία του κορωνοϊού, η Kosmocar A.E. έδειξε έμπρακτα και με πολλούς τρόπους την κοινωνική της ευαισθησία, υποστηρίζοντας δημόσιες υπηρεσίες και φορείς στο έργο τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Kosmocar A.E., προέβη στη δωρεά ενός άρτια εξοπλισμένου ασθενοφόρου Volkswagen Crafter στη διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα αυξημένων –και λόγω κορονοϊού– πανελλαδικών αναγκών του ΕΚΑΒ. 

Στην τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου την Kosmocar εκπροσώπησαν ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Σταύρος Νιφόρας, Οικονομικός Διευθυντής. Εκ μέρους του ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο παρέλαβε ο Πρόεδρός του, κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ασθενοφόρο διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό και μπορεί να λειτουργήσει ως «Κινητή Ιατρική Μονάδα», αποτελώντας ουσιαστικά μια μικρογραφία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), εκτός νοσοκομείου. 

H δωρεά της Kosmocar υλοποιείται σε μία χρονική περίοδο στην οποία οι υγειονομικοί φορείς αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις. Το νέο ασθενοφόρο, θα αποτελέσει άμεσα σημαντικό όπλο στον αγώνα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον κορονοϊό, ενώ μακροπρόθεσμα θα είναι μία σημαντική προσθήκη στον στόλο του ΕΚΑΒ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo