Οι πρώτοι εμβολιασμοί στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη

Newsroom L&O 21-01-2021 12:38
Οι πρώτοι εμβολιασμοί στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη
Οι στρατιωτικοί κλήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο στη «θέση» των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών οι οποίοι δεν προσήλθαν στο ραντεβού τους

Οι πρώτοι εμβολιασμοί στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», στον Φοίνικα.

Οι στρατιωτικοί κλήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο στη «θέση» των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών οι οποίοι δεν προσήλθαν στο ραντεβού τους. Ανάλογη διαδικασία επελέγη τις προηγούμενες μέρες και με τους αστυνομικούς προκειμένου να μη «χαθούν» δόσεις εμβολίου.

Πρώτος εμβολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΕΣΠΕΕΘ), Αθανάσιος Σαρρής, ο οποίος έκανε τη σχετική ανάρτηση στα social media. Μαζί του εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 20 στρατιωτικοί.

Να σημειωθεί, πάντως, πως σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι στρατιωτικοί είναι επιφυλακτικοί στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με μόλις έναν στους 5 να είναι πρόθυμοι στην παρούσα φάση να εμβολιαστούν παρότι κατά καιρούς εντοπίζονται κρούσματα σε στρατόπεδα.

Δείτε την ανάρτηση του προέδρου της ΕΣΠΕΕΘ:

Πηγή: GrTimes

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo