Κρίσεις στην πυροσβεστική: Αμετακίνητη η τριανδρία - Οι μετακινήσεις και οι αποστρατείες

Μιχάλης Τεζάρης 21-01-2021 12:25 Τελευταία ενημέρωση: 21-01-2021 12:41
Κρίσεις στην πυροσβεστική: Αμετακίνητη η τριανδρία - Οι μετακινήσεις και οι αποστρατείες
Τι αναφέρουν πηγές απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Lawandorder.gr

Αμετακίνητη αναμένεται να παραμείνει η «τριανδρία» στην ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος στις επερχόμενες κρίσεις, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Lawandorder.gr.

Αξιόπιστες πηγές από το σώμα, επισημαίνουν πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής της ηγετικής ομάδας, από τη στιγμή που σε όλες τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν, τόσο στην αντιπυρική περίοδο, όσο και στα φαινόμενα κακοκαιρίας ενήργησαν άψογα».

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως στην θέση του αρχηγού αναμένεται να παραμείνει ο αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ενώ στην θέση του υπαρχηγού θα παραμείνει και ο αντιστράτηγος Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος. Στην θέση του επιτελάρχη θα παραμείνει και ο αντιστράτηγος Αλέξης Ράπανος.

Οι αποστρατείες

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποστρατευτεί ο αντιστράτηγος Δαμουλάκης Μανώλης, μέχρι σήμερα διοικητής πυροσβεστικής ακαδημίας.

Οι μετακινήσεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lawandorder, o υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης θα μετακινηθεί από την Λαμία όπου εκτελούσε χρέη συντονιστή επιχειρήσεων, στην Θεσσαλονίκη, έχοντας τις ίδιες υποχρεώσεις. Παράλληλα ο μέχρι σήμερα συντονιστής επιχειρήσεων στο κέντρο επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υποστράτηγος Σπύρος Βαρσάμης, αναμένεται να αναλάβει διοικητής στο συντονιστικό κέντρο επιχειρήσεων και διαχείρισης κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ) στην Αθήνα.

Επίσης, ο υποστράτηγος Κώστας Παχίδης μετακινείται στην πόλη της Λαμίας, από τα Ιωάννινα όπου υπηρετούσε έως τώρα, αναλαμβάνοντας χρέη συντονιστή επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας. Τέλος ο αντιστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος που εκτελούσε χρέη συντονιστή στην Πάτρα, αναλαμβάνει χρέη συντονιστή επιχειρήσεων στην Αττική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo