18.4 C
Athens
16.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Εξιχνιάστηκε τριπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη


    Ένας άνδρας ηλικίας 37 ετών ήταν ο άνθρωπος που τον Φεβρουάριο του 2019, είχε εισβάλει μαζί με έναν συνεργό του ηλικίας 31 ετών σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη και είχε αποπειραθεί να εκτελέσει τρία άτομα.
    Σε βάρος των δυο ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού κατά συρροή, απόπειρας ληστείας από κοινού, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας, κλοπής από κοινού και συνέργεια σε απόπειρα ληστείας.
    Στις 12 Φεβρουαρίου του 2019, ο 37χρονος εισέβαλε στην επιχείρηση που βρίσκεται στο Νέο Σιδηροδρομικό σταθμό, με προτεταμένο το όπλο , αφού πρώτα έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία και πυροβόλησε μια φορά κατά ενός υπαλλήλου. Παράλληλα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που καταμετρούσε εισπράξεις , άρπαξε μια καραμπίνα και απείλησε τον 37χρονο που ο δεύτερος ιδιοκτήτης προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.
    Κατά τη διάρκεια πάλης που ακολούθησε μεταξύ των δύο ιδιοκτητών και των δύο δραστών, ο 37χρονος πυροβόλησε επανειλημμένα σε βάρος τους, τραυματίζοντάς τους σοβαρά και διέφυγε μαζί με το συνεργό του, ενώ οι τρεις παθόντες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύτηκαν.
    Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε πως ο 31χρονος δράστης συνεργαζόταν κατά το παρελθόν με το ψιλικατζίδικο προκειμένου να το προμηθεύει με προϊόντα και ως εκ τούτου γνώριζε τις εισπράξεις της επιχείρησης.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ