Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Πραγματοποιήθηκαν 320 rapid tests - Όλα αρνητικά

Newsroom L&O 20-01-2021 20:00
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Πραγματοποιήθηκαν 320 rapid tests - Όλα αρνητικά
Επόμενος σταθμός της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια» είναι η περιοχή Ευόσμου

Αρνητικά στην covid-19 είναι και τα 320 rapid tests που έκαναν δωρεάν ισάριθμοι επαγγελματίες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια» που «τρέχει» το Επιμελητήριο σε όλο το νομό.

Μετά τη Θεσσαλονίκη, τη Θέρμη, τη Σίνδο και το Λαγκαδά, rapid tests έγιναν σήμερα σε μέλη του ΕΕΘ στην Καλαμαριά, ενώ επόμενος σταθμός της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια» είναι η περιοχή Ευόσμου, όπου την προσεχή Παρασκευή περισσότεροι από 140 επαγγελματίες θα πραγματοποιήσουν το τεστ, έχοντας ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

«Με τη δράση αυτή το επιμελητήριο μας στέκεται για μία ακόμη φορά στο πλευρό των μελών του, παρέχοντας δωρεάν μία υπηρεσία, που είναι πολύτιμη, σε αυτήν την εποχή της πανδημίας που ζούμε», επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

Ευχαριστίες προς το ΕΕΘ εξέφρασε ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, υπογραμμίζοντας ότι αφουγκράζεται την αγωνία των επαγγελματιών και δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους, ώστε αυτοί να επανέλθουν στην κανονικότητα. Η δράση γίνεται με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, νοσηλεύτριες του οποίου διενεργούν τα Rapid tests.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo