Κρήτη: Ιερέας εξαπάτησε γυναίκα - Συστήθηκε ως... διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος μέσω social media

lawandorder.gr 20-01-2021 16:53
Κρήτη: Ιερέας εξαπάτησε γυναίκα - Συστήθηκε ως... διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος μέσω social media
Η δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής στόχο έχει να υποψιάσει και να «ξυπνήσει» και άλλες γυναίκες που ενδεχομένως βιώνουν μία ανάλογη εμπειρία

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που αποκάλυψε το cretalive, για ιερέα στην Κρήτη που εξαπάτησε γυναίκα, μέσω γνωστής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης όπου και της συστήθηκε ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος.


«Κάποιοι εκμεταλλεύονται με τον πιο άσχημο τρόπο την ευάλωτη θέση στην οποία μπορεί να βρίσκεσαι είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα. Αυτό έπαθα και εγώ και μάλιστα από έναν άνθρωπο που είναι ιερέας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε αυτούς στους οποίους ανοίγουμε την καρδιά μας και τους εμπιστευόμαστε. Το σοκ ήταν πραγματικά μεγάλο όταν ανακάλυψα ποιος πραγματικά ήταν. Κεραυνοβολήθηκα όταν διαπίστωσα ότι πρόκειται για ιερέα και παντρεμένο» περιγράφει μεταξύ άλλων στο cretalive η καταγγέλλουσα.

Συναισθηματικά φορτισμένη υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής (για την οποία έχει σταλεί αναφορά-καταγγελία στην αρμόδια Εκκλησιαστική Αρχή όπως έγραψε το Cretalive) αποσκοπεί να υποψιάσει και να «ξυπνήσει» και άλλες γυναίκες που ενδεχομένως βιώνουν μία ανάλογη εμπειρία. Όπως είπε, εκείνος της συστήθηκε ως διαζευγμένος και δημοτικός υπάλληλος μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο, κατά την ίδια, διατηρούσε ψεύτικο προφίλ.

Όταν στην πορεία γνωρίστηκαν από κοντά και τον ρώτησε γιατί διατηρεί ψεύτικο προφίλ, εκείνος φέρεται να δικαιολογήθηκε ότι δεν ήθελε στην ηλικία που ήταν να δίνει δικαιώματα και να τον σχολιάζουν.

Πηγή: cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo