Αρπαγή 16χρονης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «κολαστήριο»

Ηλίας Ψυχογιός 20-01-2021 13:16 Τελευταία ενημέρωση: 20-01-2021 14:42
Αρπαγή 16χρονης: Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «κολαστήριο»
Με πρόβατα, κότες και σκύλους ζούσε η άτυχη κοπέλα εκεί που την είχε φυλακίσει ο απαγωγέας της

Όπως κατ’ αποκλειστικότητα αποκάλυψε το Lawandorder.gr, πριν από μερικές μέρες η ασφάλεια Ασπροπύργου σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ απελευθέρωσε μία 16χρονη κοπέλα η οποία είχε απαχθεί προ τριμήνου από έναν 47χρονο πρώην τοξικομανή ο οποίος την κρατούσε κλεισμένη σε ένα «μαντρί» στον Ασπρόπυργο.


Οι έρευνες της αστυνομίας μετά την μήνυση των γονιών της κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου είχαν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, και με τον συνδυασμό των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν εντοπίστηκε τόσο ο άνθρωπος που την είχε απαγάγει όσο και το ακριβές σημείο που την είχε, το οποίο είναι ένα «μαντρί» σε απομακρυσμένο σημείο στην ευρύτερη περιοχή του Ασπροπύργου.


Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Lawandorder.gr


Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το Lawandorder.gr είναι εμφανείς οι άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η άτυχη κοπέλα τους τελευταίους μήνες. Το κτίριο που την είχε κλεισμένη ο 47χρονος είναι βρώμικο, ζούσε μαζί με πρόβατα, κότες και σκύλους και ο χώρος φυλάσσεται από δύο λυκόσκυλα, ελληνικούς ποιμενικούς. Δεν γνωρίζουμε αν τα σκυλιά είχαν μπει ώστε να εμποδίσουν την 16χρονη να δραπετεύσει, είναι πάντως βέβαιο ότι το διάστημα που ήταν φυλακισμένη εκεί, θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή της.


Ελπίζουμε και ευχόμαστε με τη βοήθεια της οικογένειάς της και των ειδικών να μπορέσει αν αφήσει πίσω της αυτή την τραγική ιστορία και να προχωρήσει στη ζωή της.


Πλέον, το λόγο έχει η δικαιοσύνη για την τιμωρία του 47χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo