14.9 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 27 Απριλίου 2024
More

    Κάζο διαρκείας για την ΕΛ.ΑΣ. – «Άφαντος» 3 μήνες ο Χρυσαυγίτης Παππάς


    Παταγώδης είναι η αποτυχία της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση εντοπισμού του καταδικασμένου Χρήστου Παππά, καθώς ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής συνεχίζει, τρεις μήνες μετά την καταδίκη του, να παραμένει ελεύθερος.
    Ο υπαρχηγός του Ναζιστικού μορφώματος τον οποίον σύμφωνα με συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. «είχαν σε απόσταση ενός μέτρου και δεν υπήρχε περίπτωση να διαφύγει» ήταν ο μόνος από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που έκανε… ρεβεγιόν εκτός φυλακής, δίχως να ανησυχεί για τα sms μετακίνησης…
    Για τον εντοπισμό του Χρήστου Παππά, έχει συσταθεί ειδικό κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προκειμένου να τον εντοπίσουν και τα τον οδηγήσουν στην φυλακή, χωρίς καμία επιτυχία μέχρι αυτή την στιγμή.
    Η «εξαφάνιση» Παππά, αναμένεται να αξιολογηθεί στις προσεχείς Κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς αποτελεί μια μελανή σελίδα για όλους τους αξιωματικούς που ενεπλάκησαν στην συγκεκριμένη υπόθεση.
    Η εξαφάνιση Παππά αποτελεί στοίχημα για την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς η κοινή γνώμη ζητάει την απόδοση δικαιοσύνης για τα θύματα της Χρυσής Αυγής, όπως άλλωστε έγινε με τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ