20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Χρυσοχοΐδης, Παπαθανάσης, Χατζηδάκης ετοιμάζονται για εκλογές το φθινόπωρο


    Παρά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός και το στενό του περιβάλλον «έθαψαν» αμέσως μετά τον ανασχηματισμό το σενάριο της «διπλής κάλπης», ως άκαιρο και αχρείαστο στις παρούσες υγειονομικές και δημοσκοπικές συνθήκες, οι διεργασίες για επικείμενες εκλογές έχουν εκκινήσει, ενώ ο ανασχηματισμός λίγο μετά την Πρωτοχρονιά έδωσε το πρώτο σήμα για νέα πολιτική κούρσα, επιμένει ο «Βηματοδότης».
    «Κατά βάση ο θόρυβος που προκλήθηκε εκρίθη προβληματικός και αποσυντονιστικός των προσπαθειών ελέγχου της πανδημίας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έσπευσε να δηλώσει καθαρά πως στόχος του παραμένει η εξάντληση της τετραετίας».
    Παρά ταύτα «ανακατένειμε χαρτοφυλάκια και δυνάμεις, δείχνοντας ότι προετοιμάζεται για κάτι πέρα από την υγειονομική κρίση. Στα κόμματα της αντιπολίτευσης εδραία είναι η πεποίθηση ότι στον βαθμό που ελεγχθεί η υγειονομική κρίση θα ακολουθήσουν εκλογές και άπαντες προετοιμάζονται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο».
    Έτσι, «εκλογικός πυρετός συνεχίζει να επικρατεί στα περισσότερα των υπουργικών γραφείων. Μακριά από εμάς η διάθεση να εκθέσουμε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά μέγας ο πειρασμός και οι αγωνιούντες δεν κρύβονται. Συνεργάτες των κ.κ. Χρυσοχοΐδη, Παπαθανάση, Χατζηδάκη, Τσακίρη και άλλων κρυφολένε ότι προετοιμάζονται για εκλογές, όχι τόσο για το τέλος της άνοιξης αλλά για τις αρχές του προσεχούς φθινοπώρου».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ