«Καμπάνα» με 15 χρόνια κάθειρξης για ληστή-βιαστή στη Νέα Μανωλάδα

Newsroom L&O 18-01-2021 11:44 Τελευταία ενημέρωση: 18-01-2021 11:44
«Καμπάνα» με 15 χρόνια κάθειρξης για ληστή-βιαστή στη Νέα Μανωλάδα
Ο δράστης ζήτησε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου της ένδειας και της μετέπειτα καλής διαγωγής τα οποία ομόφωνα απορρίφθηκαν

Σε 15 χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικό καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών ο 40χρονος αλλοδαπός δράστης ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2020 λήστεψε και βίασε μάνα και κόρη μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Μανωλάδα.

Ο δράστης ζήτησε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου της ένδειας και της μετέπειτα καλής διαγωγής τα οποία ομόφωνα απορρίφθηκαν.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης ο δράστης, κτύπησε με τα χέρια του την ανήμπορη να αντιδράσει 76χρονη την πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού και την έδεσε. Ζήτησε χρήματα από την 53χρονη κόρη της ηλικιωμένης η οποία όμως είχε μόνο 40 ευρώ επάνω της. Ο δράστης ζητά και άλλα και υποχρεώνει την 53χρονη να βρει χρήματα από την γειτονιά.

Κάποιος έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) και εκείνη στον δράστη. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι ανέφερε ότι ο δράστης την προειδοποίησε πως έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…

Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης την βίασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo