Η υπάλληλος πήρε στο κυνήγι τον κλέφτη (βίντεο)

Newsroom L&O 18-01-2021 10:18
Η υπάλληλος πήρε στο κυνήγι τον κλέφτη (βίντεο)
Μόλις αντιλήφθηκε πως ο κλέφτης «έβαζε χέρι» στο ταμείο, τον πήρε στο κατόπι!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη και κατάστημα πώλησης γρήγορου φαγητού όταν κλέφτης μπήκε ως πελάτης.

Ο συγκεκριμένος, αφού είπε «χρόνια πολλά» στην κοπέλα που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή, παρήγγειλε δύο καφέδες («ο δεύτερος για το αφεντικό» είπε χαρακτηριστικά) και όση ώρα οι καφέδες ετοιμάζονταν, άπλωσε το χέρι του για να κλέψει το ταμείο.

Πρέπει να ήταν αρχάριος καθώς από το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Lawandorder.gr φαίνεται να θέλει να πάρει κάποια λίγα χρήματα και να προλάβει να κλείσει το ταμείο πριν τον αντιληφθεί η υπάλληλος του καταστήματος.

Μόνο που ήταν άτυχος και «τζαμπατζής» αφού από την αμηχανία του πήρε 1-2 χαρτονομίσματα ενώ το ταμείο είχε αρκετά περισσότερα και ξέχασε να κλείσει το «καπάκι» του ταμείου με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από την κοπέλα η οποία τον πήρε στο κυνήγι!

Εκτός από την αντίδραση της υπαλλήλου, η οποία δεν ήταν η συνηθισμένη, εντύπωση προκαλεί πως ο κλέφτης φεύγοντας δεν ξεχνάει να πάρει μαζί και το… νεράκι του!

Διευκρίνιση: Από την ελληνική αστυνομία έχει τονιστεί αλλεπάλληλες φορές ότι το να κυνηγήσει κάποιος τον κλέφτη ή να μπει σε σωματική αντιπαράθεση μαζί του είναι επικίνδυνο καθώς δεν γνωρίζει τις προθέσεις και τα πιθανά όπλα ή αιχμηρά αντικείμενα που μπορεί αν φέρει επάνω του. Η αντίδραση της υπαλλήλου μπορεί αν είναι αξιέπαινη καθώς δείχνει θάρρος αλλά μπορεί να εμπεριέχει πολλούς κινδύνους για τη σωματική της ακεραιότητα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo