14.3 C
Athens
11.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι δύο ανήλικοι στο μετρό λίγο πριν την επίθεση στον σταθμάρχη


    Κρατώντας από ένα κουτί αναψυκτικό στα χέρια και χωρίς να φορούν μάσκες στο πρόσωπο, τα δύο ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 15 και 17 ετών, που κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη στην Ομόνοια, εμφανίζονται σε βίντεο-ντοκουμέντο να κινούνται στους χώρους του μετρό.
    Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό, από τον σταθμό του Αγίου Αντωνίου, οι δυο ανήλικοι φορούν γκρι παντελόνι φόρμας και μαύρα μπουφάν, παρόμοια με αυτά που φορούσαν και στο επίμαχο βίντεο πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του 53χρονου.
    Η εικόνα τους επιβεβαιώνει τον σταθμάρχη, ο οποίος υποστήριξε πως αφορμή για την παρατήρηση που τους έκανε ήταν το γεγονός πως δεν φορούσαν μάσκα και είχαν τα πόδια τους πάνω στις καρέκλες.
    Από την πλευρά τους ο δικηγόρος των ανήλικων, Κώστας Δημόπουλος, υποστηρίζει πως ο σταθμάρχης, «χειροδίκησε σε βάρος ενός εκ των ανήλικων παιδιών».
    Οι ανήλικοι αναγνωρίστηκαν από τον σταθμάρχη και πλέον αναμένεται να βρεθούν ενώπιων του ανακριτή το πρωί της Τρίτης. Μέχρι τότε, παραμένουν κρατούμενοι και τους βαρύνουν οι κατηγορίες της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της απείθειας, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ