19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Προσαγωγή δύο ατόμων για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη-Εμπλοκή αστυνομικού


    Στην ταυτοποίηση δύο ατόμων για την επίθεση στον σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ έφτασε η ελληνική αστυνομία και προχώρησε στην προσαγωγή τους.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες, ανήλικα αδέρφια από το Περιστέρι 15 και 17 ετών για τους οποίους ήδη σχηματίζεται δικογραφία ενώ αναμένεται η αναγώρισή τους από το θύμα ώστε να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ανηλίκων. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας αστυνομικός-ειδικός φρουρός ο οποίος γνώριζε τους ανηλίκους και φέρεται να τους καθοδηγούσε στο πως να κρυφτούν από τις αρχές. Από τη μεριά του ο ειδικός φρουρός υποστηρίζει ότι δεν έκανε καμία καθοδήγηση αλλά δέχτηκε τηλέφωνο από τη μητέρα των ανηλίκων, καθώς γνωρίζονται.
    Τόσο οι δύο ανήλικοι όσο και ο ειδικός φρουρός κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και ο ειδικός φρουρός κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος καθώς, ενώ γνώριζε ποιοι είναι οι φερόμενοι ως δράστες του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του ΜΕΤΡΟ, δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του.
    Υπενθυμίζουμε πως ο άτυχος σταθμάρχης όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι σήμερα πως αισθάνεται για τα άτομα που του επιτέθηκαν η απάντησή του συγκλόνισε: «Να είναι καλά»
    Δείτε το βίντεο:
    Διαβάστε περισσότερα:
    ΕΛ.ΑΣ: Πολύ κοντά στη σύλληψη των δύο ατόμων που ξυλοκόπησαν σταθμάρχη του μετρό
    «Ενήργησαν βάσει σχεδίου» οι τραμπούκοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό
    ΑΔΕΔΥ: Να συλληφθούν οι δράστες της επίθεσης στο μετρό και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ