Γιατί εμβολιάστηκε ο Αλέξης Κούγιας ενώ δεν είναι άνω των 85 ετών

Law and Order 15-01-2021 20:14
Γιατί εμβολιάστηκε ο Αλέξης Κούγιας ενώ δεν είναι άνω των 85 ετών
Ο γνωστός δικηγόρος απάντησε σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών
Σε απάντηση δημοσιεύματος της Εφημερίδας των Συντακτών ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας τον λόγο για τον οποίο έκανε το το εμβόλιο για τον κορονοϊό ενώ δεν ανήκει στην κατηγορία των ατόμων άνω των 85 ετών.

Ο γνωστός δικηγόρος μάλιστα ζήτησε από την εφημερίδα να προβεί σε σχετική διόρθωση και να ανακαλέσει στην τάξη όσους πληροφόρησαν το μέσον ψευδώς.

H Εφημερίδα των Συντακτών σε δημοσίευμά της είχε αναφέρει ότι ο συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη του Μένη Κουμανταρέα «κόμπασε απευθυνόμενος στην έδρα ότι έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό “με τους γιατρούς τού Υγεία” προσθέτοντας ότι είναι 70 ετών» και ότι «μετά τα δεκάδες κυβερνητικά στελέχη που έσπευσαν να πάρουν τη σειρά αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και αντιμετωπίζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, φαίνεται ότι και άλλοι άριστοι είχαν, άγνωστο πώς, τη δυνατότητα να προηγηθούν στον εμβολιασμό».

Στη δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

Δημοσιοποιήθηκε από το site της Εφημερίδας των Συντακτών μια ψευδής είδηση που θέλω να πιστεύω ότι μάλλον οφείλεται σε κακή πληροφόρηση από ένα δημοσιογράφο, ο οποίος παρακολουθεί τη δίκη με τους κατηγορούμενους για την ανθρωποκτονία του αείμνηστου Μένη Κουμανταρέα, στην οποία είμαι δικηγόρος υπερασπίσεως του ενός εξ αυτών.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και δεν έχει καμία σχέση με το νοσοκομείο «Υγεία».

Η αλήθεια είναι ότι είμαι συνήγορος του βραβευμένου πανευρωπαϊκά οίκου φροντίδας ηλικιωμένων με την επωνυμία «Ρόδι» και λόγω της τακτικής παρουσίας μου στα γραφεία της συγκεκριμένης επιχειρήσεως που είναι σχεδόν δίπλα στο «Υγεία», στη λεωφόρο Καποδιστρίου στο Μαρούσι, με απόφαση των λοιμωξιολόγων που εμβολίασαν το προσωπικό και τους φροντιζόμενους υπερήλικες της μονάδος, δόθηκε εντολή να εμβολιαστώ και εγώ.

Είμαι βέβαιος ότι μετά από αυτή την επώνυμη και υπεύθυνη τοποθέτησή μου οι υπεύθυνοι του site της Εφημερίδας των Συντακτών θα διορθώσουν τα όσα αναφέρουν και θα ανακαλέσουν και στην τάξη αυτούς που τους πληροφόρησαν ψευδώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo