Το άνοιγμα των καταστημάτων σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

Newsroom L&O 15-01-2021 17:45 Τελευταία ενημέρωση: 15-01-2021 17:48
Το άνοιγμα των καταστημάτων σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός
Επίσης ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το πρόστιμο για τις άσκοπες μετακινήσεις παραμένει για άλλη μια εβδομάδα στα 300 ευρώ

Ανοίγουν τα καταστήματα σε όλη τη χώρα με μέτρα ωστόσο στις κόκκινες περιοχές, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοστάκης στην τριτολογία του στη Βουλή.

«Θα ανοίξουμε το λιανεμπόριο σε όλη τη χώρα εκτός από κόκκινες περιοχές που θα λειτουργήσουν με κλείσιμο click away. Καμία επιστρεπτέα προκαταβολή δεν υποκαθιστά το τζίρο των καταστημάτων, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, το λιανεμπόριο είναι απαραίτητο να λειτουργήσει αλλά με κανόνες που θα τους ανακοινώσει ο Ν. Χαρδαλιάς ώστε να περιορίσουμε στο βαθμό του εφικτού -κανείς δεν μπορεί να δώσει καμία εγγύηση – τα κρούσματα» είπε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή η συζήτηση κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας.

Επίσης ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το πρόστιμο για τις άσκοπες μετακινήσεις παραμένει για άλλη μια εβδομάδα στα 300 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo