24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αστυνομική επιχείρηση για μέτρα covid στην Αθήνα – Πρόστιμα, προσαγωγές και συλλήψεις


    Συλλήψεις, προσαγωγές και πρόστιμα σε όσους δεν τηρούσαν τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊου και την πάταξη της εγκληματικότητας, περιελάβανε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας που πραγματοποίησαν άνδρες της υποδιεύθυνσης περιπολιών και της δημοτικής Αστυνομίας.
    Στο πλαίσιο της επιχείρηση πραγματοποιήθηκαν «σαρωτικοί» έλεγχοι στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Φωκίωνος Νέγρη και στην πλατεία Κυψέλης.
    «Βροχή» τα πρόστιμα
    Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν 130 άτομα, εκ των οποίων 44 Έλληνες και 86 αλλοδαποί. Δέκα άτομα εντοπίστηκαν να κινούνται χωρίς μάσκα και δίχως να έχουν βεβαίωση μετακίνησης. Σε όλους επιβλήθηκε προστιμο 300 ευρώ. Ακόμη 9 άτομα προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ 3 συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 40, 3 γραμμάρια ηρωϊνη και 3,2 γραμμάτια κοκαΐνη. Άνδρες της δημοτικής αστυνομίας, έλεγξαν 110 άτομα και βεβαίωσε 17 πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊου.
    Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και αποτελεί μέρος του αστυνομικού σχεδιασμού για την τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊου και της εμπέδωσης του αισθήματος της ασφάλειας στου πολίτες.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ