Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δεν είμαι καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Law and Order 14-01-2021 12:53 Τελευταία ενημέρωση: 14-01-2021 12:54
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δεν είμαι καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο διευθυντής πλέον του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας εμφανίζεται δυσαρεστημένος ακόμα και με την εμπλοκή του ονόματός του σε διαδικασίες που, μάλιστα, δεν υπάρχουν.
Ο πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ενοχλημένος από «πληροφορίες» που τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Αλέξη Τσίπρα για  την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ως υποψήφιο της … «Ομπρέλας».

Ούτε καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που κάποιες «πληροφορίες» τον φέρουν να τον έχει επιλέξει η «Ομπρέλα» (Βούτσης, Σκουρλέτης, Τσακαλώτος, Φίλης, Ξανθός, Βίτσας και άλλοι) προκειμένου να αποτελέσει τον αντίπαλο του …Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο διευθυντής πλέον του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας εμφανίζεται  δυσαρεστημένος ακόμα και με την εμπλοκή του ονόματός του σε διαδικασίες που, μάλιστα, δεν υπάρχουν.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, άλλωστε, έχει καιρό ακόμα και να συνομιλήσει με στελέχη όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ή ο Νίκος Βούτσης, ενώ φέρεται να μην γνώριζε καν την ύπαρξη της «Ομπρέλας» ακόμα και δυο ημέρες μετά την εμφάνισή της! Για την ακρίβεια, έβλεπε τίτλους για την «Ομπρέλα», χωρίς να γνωρίζει ακριβώς τι είναι, καθώς ασχολούνταν με θέματα αρμοδιότητάς του.

Επιπλέον, η «Ομπρέλα» όχι απλώς δεν θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελέχη της αναφέρουν πως ακόμα και αν χάσει δεύτερες εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει κανένα λόγο να μην παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος.

Το θέμα, συνεπώς, είναι ότι διάφορα κέντρα επιχειρούν να «στήσουν» -άλλο ένα- θέμα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όχι βέβαια γιατί τον θεωρούν ακίνδυνο ή γιατί τους έπιασε ο πόνος που θα έλεγε και ο μακαρίτης ο Νίκος Κακαουνάκης, αλλά για το ακριβώς αντίθετο! Για όφελος ποιου επιχειρείται, δεν θέλει και πολύ σκέψη-τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι …ευκολάκι.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo