24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Αρνητές μάσκας ξυλοκόπησαν σταθμάρχη στην Ομόνοια – Πώς έγινε το περιστατικό (βίντεο)


    Άγρια επίθεση από δυο άτομα αρνητές μάσκας, ηλικίας περίπου 20 ετών δέχτηκε το μεσημέρι ένας σταθμάρχης της ΣΤΑΣΥ στην Ομόνοια.
    Ο σταθμάρχης κατά την διαρκεια της διαδρομής Ανθούπολη-Ομόνοια, ζήτησε από τα δύο νεαρά ατομα να βάλουν μάσκες και να κατεβάσουν τα πόδια από τις καρέκλες. Όταν ο συρμός έφτασε στην Ομόνοια, τον ακολούθησαν και χωρίς να του πουν το παραμικρό, του πέταξαν στο πρόσωπο ένα μεταλλικό κουτί με αναψυκτικό και στην συνέχεια τον ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος.
    Ο άνδρας ηλικίας 45 ετών, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους δράστες μέσω βιντεοληπτικού υλικού που έχει στην διαθεσή της. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΣΤΑΣΥ θα ζητήσει την αυξηση της επιτήρησης στους χώρους του μετρό από την αστυνομία, για την αποφυγή παρόμοιων ενεργειών.
    Η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε σήμερα, εντός συρμού του Μετρό, εργαζόμενος-υπεύθυνος σταθμού της εταιρείας την ώρα που μετέβαινε στο χώρο εργασίας του, επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.
    Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ θα συνδράμει στη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων για την αποτροπή στο μέλλον ανάλογων βίαιων περιστατικών κατά εργαζομένων της, ενώ προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να εμπεδωθεί σε όλους τους πολίτες το αίσθημα σεβασμού που απαιτείται να έχουν κατά τη διάρκεια της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κυρίως απέναντι στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής σε αυτά.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ