Θεσσαλονίκη: 44χρονη αλλοδαπή καταδικάστηκε για... «επίσκεψη» στο σπίτι 87χρονου

Newsroom L&O 13-01-2021 16:29
Θεσσαλονίκη: 44χρονη αλλοδαπή καταδικάστηκε για... «επίσκεψη» στο σπίτι 87χρονου
Τον έπεισε να την πάει στο σπίτι του, με σκοπό να τον κλέψει

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στην 44χρονη Βουλγάρα που έπεισε έναν 87χρονο να την πάει σπίτι του, για να τον κλέψει. Σημειώνεται πως η κατηγορούμενη κρίθηκε ένοχη για απόπειρα κλοπής.

«Ήταν το κλειδί στην κλειδαριά και ο σύρτης πίσω από την πόρτα. Χτύπησα το κουδούνι, νόμιζα ότι είχε πάθει κάτι», κατέθεσε η κόρη του ηλικιωμένου και συνέχισε:

«Όταν μου άνοιξε ήταν ζαλισμένος. Την είδα να κάθεται στη κουζίνα. Είχε τα κοσμήματα στο μπουφάν της και είχε κρύψει κάποια πράγματα κάτω από το χαλί και την κουζίνα. Ειδοποίησα την αστυνομία».

Τέλος, η μάρτυρας επεσήμανε ότι «κινδύνεψε η ζωή του πατέρα μου. Αν είχε καρδιά θα είχε μείνει στον τόπο».

Κατά την απολογία της η 44χρονη ανέφερε ότι «τον γνωρίζω τέσσερα χρόνια και μου έλεγε να πηγαίνω σπίτι του», υπονοώντας ότι διατηρούσε σχέση με τον ηλικιωμένο. «Πότε δεν πήρα τίποτα», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα το κατηγορητήριο, η κατηγορούμενη «πιάστηκε στα πράσα» από την 53χρονη κόρη του θύματος, μέσα στο σπίτι τους.

Κατά την είσοδό της στο διαμέρισμα, η ιδιοκτήτρια διαπίστωσε ότι υπήρχε αναστάτωση του χώρου και κοσμήματα κρυμμένα κάτω από χαλί, καθώς και ότι ο πατέρας της εμφάνιζε συμπτώματα ζάλης και σύγχυσης. Στην κατοχή της 44χρονης βρέθηκε ένα μπουκαλάκι με άγνωστη ουσία που στάλθηκε για εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή: GrTimes/Βασίλης Παπαναστασούλης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo