Παπαθανάσης: Το click away έχει προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων

Newsroom L&O 08-01-2021 12:00
Παπαθανάσης: Το click away έχει προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων
«Έχουμε πει από την αρχή ότι, όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει μέσω του click away»
Σήμερα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων κα το click away, σύμφωνα και με όσα είπε μιλώντας στο Open, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

«Έχουμε πει από την αρχή ότι, όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει μέσω του click away» είπε ο κ. Παπαθανάσης και παράλληλα, τόνισε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος τρόπος ανοίγματος του λιανεμπορίου, έδωσε μία κινητικότητα (μαζί με τα κομμωτήρια) που έφτασε το 15% κατά τη διάρκεια των εορτών.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων» υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχουν σκέψεις προς το παρόν για click in shop.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, οι Αρχές αναμένουν τις προτάσεις της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό για να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα γίνουν το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά. Όσο για το δίλλημα ανάμεσα σε σχολεία και λιανεμπόριο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απάντησε ότι για την κυβέρνηση, το άνοιγμα των σχολείων ήταν και είναι βασική προτεραιότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo