• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

HelpforIoanna: Παγκόσμιος έρανος για την Ιωάννα - Η εκστρατεία στήριξης από την Αννίτα Ναθαναήλ

lawandorder.gr 03-01-2021 11:04
HelpforIoanna: Παγκόσμιος έρανος για την Ιωάννα - Η εκστρατεία στήριξης από την Αννίτα Ναθαναήλ
«Η Ιωάννα χρειάζεται βοήθεια από όλους μας»

Παγκόσμιο έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση των σωματικών και ψυχικών τραυμάτων που άφησε η επίθεση με οξύ στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε Αννίτα Ναθαναήλ.

«Η Ιωάννα χρειάζεται βοήθεια από όλους μας» έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια σε ανάρτησή της στα social media. «Μία μικρή συνεισφορά, έστω και λίγων ευρώ από τον καθένα μας μπορούν να επισπεύσουν την ίαση της και να την κάνουν να νιώσει την αγάπη και την στήριξη που τόσο έχει ανάγκη».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ:

Στις 20 Μαΐου 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγαινε στη δουλειά της όταν μια άγνωστη γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι, της έριξε μεγάλη ποσότητα βιτριόλι στο πρόσωπό της. Στην συνέχεια η Ιωάννα πέρασε 3 μήνες στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή της.

Η Ιωάννα έχει σοβαρά εγκαύματα στο 94% του προσώπου της και σημαντικές βλάβες στο λαιμό της και στα δύο χέρια της και έχει υποστεί ήδη 7 μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις. Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί περισσότερες από 30 επιπλέον χειρουργικές επεμβάσεις για να επανακτήσει την λειτουργικότητα της και ότι εξακολουθεί να έχει πολύ μακρύ δρόμο μέχρι την ίαση.

Παράλληλα όμως, εξακολουθεί να βιώνει βασανιστικούς πόνους τόσο στο σώμα της όσο και στην ψυχή της εδώ και μήνες.. Δεν είναι σε θέση να εργαστεί και απαγορεύεται να εκτίθεται στο φως του ηλίου. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια για να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και να παραμείνει θετική.

Οποιαδήποτε δωρεά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη θα ήταν πολύ σημαντική για την ίδια και την οικογένειά της. Οι δωρεές θα καλύψουν κάποιες ιατρικές της ανάγκες όπως φάρμακα, αλοιφές, καθώς και ειδικά σχεδιασμένες μάσκες προσώπου και ενθέματα εξειδικευμένα για τη βελτίωση ουλών και μοσχευμάτων αλλά και για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσής της. Σε δεύτερο χρόνο ίσως χρειαστεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα αποκατάστασης.

Η Ιωάννα χρειάζεται βοήθεια από όλους μας, τόσο τους Έλληνες της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Για το λόγο αυτό, εκτός από τους προσωπικούς τραπεζικούς της λογαριασμούς που έχω συμπεριλάβει, δημιουργήθηκε και μία παγκόσμια εκστρατεία μέσα από την γνωστή και αναγνωρισμένη πλατφόρμα του Gofundme που απευθύνεται και σε όλόκληρο τον Ελληνισμό εκτός των συνόρων.

Κανείς δε γνωρίζει αν η Ιωάννα θα λάβει στο μέλλον κάποια αποζημίωση για αυτήν την περιπέτεια της υγείας της δίχως τέλος. Εξακολουθεί όμως μέχρι σήμερα να πορεύεται χωρίς καμιά οικονομική βοήθεια και αυτό είναι τουλάχιστον θλιβερό.

Όμως, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην ζωή της. Μία μικρή συνεισφορά, έστω και λίγων ευρώ από τον καθένα μας μπορούν να επισπεύσουν την ίαση της και να την κάνουν να νιώσει την αγάπη και την στήριξη που τόσο έχει ανάγκη.

Οι δωρεές σας μπορούν να γίνονται μέσω της πλατφόρμας του Gofundme:
https://www.gofundme.com/f/helpforioanna...
Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε Google:
HelpforIoanna

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι κατόπιν ειδικής αίτησης στο gov.gr, προσεχώς ο κόσμος θα μπορεί να κανει κατάθεση και σε κάποιον ειδικό λογαριασμό εδώ στην Ελλάδα. Αποσύραμε για το λόγο αυτό τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, μέχρι την δημιουργία του ειδικού λογαριασμού στήριξης για την Ιωάννα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε ευρώ που θα δαπανήσετε για την Ιωάννα μας. Καλή χρονιά σε όλους!

Αννίτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo