19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό L&O: Μίνι μάρκετ «βιτρίνα» πώλησης ναρκωτικών στην Κυψέλη (βίντεο)


    Σε «βιτρίνα» για την πώληση ναρκωτικών ουσιών είχε μετατρέψει το μίνι μάρκετ που διατηρούσε ένας Αλβανός στην Κυψέλη. Ο άνδρας είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας ασφάλειας της υποδιεύθυνσης περιπολιών της αστυνομίας Αθηνών, μετά από πολυήμερες έρευνες όπου διαπιστώθηκε η παράνομη δραστηριότητα του.
    Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψής του στις 21 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κιλό και 415 γραμμάτια κάνναβης μέσα σε μια αεροστεγή συσκευασία, 5 γραμμάρια κοκαΐνη και μια ζυγαριά ακριβείας.
    Ο άνδρας έκρυβε επίσης κάτω από την ταμειακή μηχανή ένα πιστόλι, μια ρέπλικα πυροβόλου όπλου, 3 φυσίγγια και ένα πιστόλι φωτοβολίδων.
    Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο αλλοδαπός είχε δημιουργήσει ένα σταθερό δίκτυο πελατών που διοχέτευε ναρκωτικές ουσίες στους πελάτες του. Εκτιμάται πως επρόκειτο για μια άκρως επικερδή… δραστηριότητα καθώς μόνο την ημέρα που συνελήφθη εντοπίστηκε να κατέχει το ποσό των 1.249 ευρώ.
    Αυτό που αναζητούν τα πολύπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ είναι να μάθουν ποιος προμήθευε τον άνδρα με ναρκωτικά, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του κυκλώματος διακίνησης.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ