Μητσοτάκης: Στη Λέσβο με τους φρουρούς των συνόρων μας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Σύνταξη Law & Order 30-12-2020 13:05 Τελευταία ενημέρωση: 30-12-2020 13:05
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Μητσοτάκης: Στη Λέσβο με τους φρουρούς των συνόρων μας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης
Τη Λέσβο θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο πρωθυπουργός θα φτάσει στο νησί το πρωί της Πέμπτης και θα έχει συναντήσεις με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, για να ακούσει τις απόψεις τους για την κατάσταση στο νησί και να ανταλλάξουν ευχές.
 
Στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού περιλαμβάνεται και η επίσκεψη του στο προσκύνημα του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο, ενώ αναμένεται να συναντηθεί και με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Μυτιλήνης και θα συνομιλήσει με τους γιατρούς και νοσηλευτές.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο αρμόδιος υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Νότης Μηταράκης, η δομή του Καρά Τεπέ «είναι μία δομή που θα εγκαταλειφθεί μέσα στο 2021, καθώς στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί η νέα δομή όπως έχουμε συνεννοηθεί και με τον Δήμο Μυτιλήνης. Μία σύγχρονη δομή, μία δομή πρότυπο σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία θα ανταποκρίνεται και στις ανάγκες αξιοπρεπούς διαβίωσης αλλά και στις ανάγκες ασφαλείας που μία δομή φιλοξενίας αιτούντων άσυλο πρέπει να πληρεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo