Νεκρός 39χρονος αστυνομικός, πατέρας τεσσάρων ανήλικων - Έπεσε σε χαράδρα

14 Απριλίου 2019 - 19:13

Τραγωδία στα Ιωάννινα! Ο άτυχος ανθυπαστυνόμος ήταν για πεζοπορία με συνάδελφό του και έναν ακόμα πολίτη, όταν γλίστρησε σε χιόνι και έπεσε στο κενό.

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Ιωαννίνων ο 39χρονος ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στην Πρέβεζα, ο οποίος χθες το μεσημέρι έπεσε σε χαράδρα κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στην περιοχή της Μονής Στομίου στην Κόνιτσα Ιωαννίνων.

Οι άνδρες τον ανέσυραν από βάθος 700 μέτρων, ενώ χθες, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ιωαννίνων, επιχείρησε και ελικόπτερο το οποίο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει στο σημείο του συμβάντος λόγω πυκνής νέφωσης. Ο άτυχος ανθυπαστυνόμος είχε πάει για πεζοπορία με συνάδελφό του και έναν ακόμα πολίτη και καθώς περπατούσαν πάτησε σε χιόνι, γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Η πτώση έγινε μπροστά στα μάτια των δύο συνοδοιπόρων, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

H χαράδρα στο όρος Τύμφη όπουν βρέθηκε ο 39χρονος αστυνομικός, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από χθες, ήταν σε δύσβατο μονοπάτι, το οποίο προσπάθησαν να περάσουν οι τρεις πεζοπόροι για να φτάσουν στο καταφύγιο της Αστράτας. Ο άτυχος αστυνομικός είναι πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας, όπου υπηρετεί και η σύζυγός του.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι χθες είχε τα γενέθλια του. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ