Πηγές ΕΛ.ΑΣ για τον νεκρό δικηγόρο στα Τουρκοβούνια: Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αναμένεται η ιατροδικαστική

14 Μαρτίου 2019 - 14:53

Η έκθεση του ιατροδικαστή θα ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του 30χρονου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή

Την έκθεση του ιατροδικαστή περιμένουν στην αστυνομία, προκειμένου να «πέσει φως» στα αίτια του θανάτου του 30χρονου δικηγόρου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες απόγευμα, σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή, στην οδό Αττικού Άλσους, στα Τουρκοβούνια. 

«Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις δεν φαίνεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Τίποτε, όμως, δεν είναι ακόμη σίγουρο. Περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή», τονίζουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι συγγενείς του νεαρού δικηγόρου τον αναζητούσαν μάταια από χθες το πρωί, καθώς δεν είχε εμφανιστεί σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά.

Στη συνέχεια δήλωσαν την εξαφάνισή του. Το απόγευμα της ίδιας μέρες βρέθηκε το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος. Τα κλειδιά του οχήματος ήταν πάνω στη μίζα, ενώ μέσα στο αμάξι βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνό του.

Πιθανό θεωρείται από την πρώτη στιγμή το σενάριο της αυτοκτονίας, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα λύσει οριστικά το μυστήριο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ