Άγιος Αθανάσιος: Το χρονικό του μοιραίου καβγά πατέρα-γιου

17 Φεβρουαρίου 2019 - 14:21

Αναμένεται η νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου - Τι οδήγησε στη σύλληψη του 20χρονου

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το 48χρονο άνδρα από την Αλβανία που βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός στο χωριό Άγιος Αθανάσιος στη Θεσσαλονίκη. Η σορός έφερε θλαστικά τραύματα και ο εντοπισμός της οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη το γιου του θύματος, έναν 20χρονο.

Ο λόγος που οι αρχές στράφηκαν άμεσα στην αναζήτηση του νεαρού τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν στην πορεία της έρευνας, ήταν οι πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, σύμφωνα με τις οποίες πατέρα και γιος διαπληκτίστηκαν έντονα δημοσίως. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με όσα στοιχεία είχαν στη διάθεσή τους οι αρχές, όταν τέλειωσε ο καυγάς και οι δύο έφυγαν ζωντανοί από το σημείο του διαπληκτισμού.

Ο 20χρονος συλληφθείς, που είχε εκδορές στα χέρια του, προς το παρόν έχει ομολογήσει τη συμπλοκή με τον πατέρα του. Κατά την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, το πτώμα φέρει θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός, πλην όμως αναμένεται η νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια της μοιραίας συμπλοκής πληροφορίες κάνουν λόγω για βίαιη συμπεριφορά του 48χρονου πατέρα απέναντι στην οικογένειά του, γεγονός που αποτέλεσε και αφορμή για το μοιραίο καβγά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ