Νέες διώξεις για το θάνατο της φοιτήτριας απ' τα Γιαννιτσά που βούτηξε στο κενό

11 Φεβρουαρίου 2019 - 15:56

Το τραγικό συμβάν είχε λάβει χώρα στη φοιτητική εστία της Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο του 2016

Να λάμψει η αλήθεια για τις συνθήκες θανάτου της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή, η οποία πήδηξε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2016, επιθυμεί η οικογένειά της, που μαζί με το δικηγόρο τους είναι αποφασισμένοι να φτάσουν έως το τέλος.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας, η οποία φαίνεται πως δεν άντεξε τη συναισθηματική και ψυχολογική πίεση από τις γυμνές φωτογραφίες και ένα ροζ βίντεο που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζουν πως ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Την ίδια στιγμή η Εισαγγελία Γιαννιτσών σύμφωνα με το δικηγόρο τους, Αντ. Ξυλουργίδη, άσκησε νέες διώξεις σε δύο ακόμη υπόπτους.

Όπως ανέφερε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» οι νέοι διωκόμενοι είναι δύο άντρες -ένας ερασιτέχνης φωτογράφος και ένας μακρινός συγγενής του θύματος- που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς φέρονται να διακίνησαν επίμαχες φωτογραφίες της νεαρής φοιτήτριας από τα Γιαννιτσά στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι σε απόλυτη συνεννόηση, εκβίαζαν μία νέα φοιτήτρια με γυμνές φωτογραφίες, υλικό και βίντεο», ανέφερε επιπλέον ο κ. Ξυλουργίδης, δικηγόρος της οικογένειας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ