Στην εισαγγελία Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες Νικολόπουλου κατά Καμμένου

08 Φεβρουαρίου 2019 - 16:52

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες

Στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλη Ιωαννίδη, διαβιβάστηκε από την αστυνομία η ένορκη κατάθεση που είχε δώσει σήμερα το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Η κατάθεση του κ. Νικολόπουλου επέχει θέση μήνυσης και σε αυτή ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να αναφέρει ο Πάνος Καμμένος του ασκεί πιέσεις αλλά και τον εκβιάζει ώστε ο ίδιος να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ για να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ακόμη, ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή του ότι σήμερα το πρωί έλαβε sms από τον Πάνο Καμμένο με τα οποία, όπως φέρεται να κατέθεσε, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες. «Από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις», φέρεται να αναφέρει σε ένα από τα γραπτά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Σε άλλο μήνυμα ο Πάνος Καμμένος φέρεται να γράφει στον Ν. Νικολόπουλο, «Θα τα πούμε το απόγευμα» εννοώντας ότι θα μιλήσει για αυτό το θέμα στη Βουλή.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσει τα καταγγελλόμενα και θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ