Ρόδος: O 20χρονος δολοφόνος της Ελένης βίασε και κοπέλα ΑμΕΑ μετά το φόνο!

18 Ιανουαρίου 2019 - 13:06

Σοκάρει η ομολογία 23χρονου Ρομά

Σημαντική εξέλιξη που έχει σχέση με τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, σημειώθηκε σήμερα ύστερα από τη σύλληψη ενός 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου.

Ο συλληφθείς ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο για τη δολοφονία της φοιτήτριας 20χρονο Αλβανό βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο μετέφεραν 19χρονη σε ερημική παραλία, προκειμένου να τη βιάσουν. 

Η έρευνα της αστυνομίας

Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Τοπαλούδη στη Ρόδο, ο εισαγγελέας φέρεται να «πάτησε» πάνω σε καταθέσεις ατόμων και έδωσε εντολή να διερευνηθεί αν ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό της Ελένης, μαζί με άγνωστο άτομο είχαν προβεί σε σεξουαλική κακοποίηση άλλου κοριτσιού, την 1η Δεκέμβρη. Στις 10 Ιανουαρίου, η έρευνα οδήγησε στη 19χρονη Ροδίτισσα, ΑμΕΑ, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε βιαστεί από τα δύο άτομα, αφού πρώτα την έπεισαν να πάνε βόλτα στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου. Εκεί, φέρονται να ανάγκασαν την κοπέλα σε συνουσία και σε άλλες ερωτικές πράξεις.

Η εξέλιξη της υπόθεσης ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου σήμερα και ήδη έχει συλληφθεί ο 23χρονος Ρομά, που ομολόγησε την πράξη του.

Σε βάρος των νεαρών έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο 23χρονος Ρομά, που ομολόγησε την πράξη του, σήμερα πρόκειται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ