Ανατροπή-σοκ από τη βαλλιστική: ο κουμπάρος του δολοφόνησε τον ασφαλιστή στην Ξάνθη, πριν αυτοκτονήσει

10 Αυγούστου 2018 - 14:51

Τραγική λύση στο διπλό θανατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία

Φως στη δολοφονία του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα και την αυτοκτονία του κουμπάρου του ρίχνει η βαλλιστική εξέταση. Όπως αναφέρει το newpost.gr που επικαλείται πληροφορίες από το XanthiNews αποδεικνύεται πως ο αυτόχειρας δολοφόνησε τον κουμπάρο του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή.

Το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης που βγήκε νωρίτερα δείχνει ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και στα δύο περιστατικά είναι το ίδιο, αποκαλύπτοντας μια απίστευτη τραγωδία. Το θρίλερ ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη όταν βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο γραφείο του ο ασφαλιστής με μια σφαίρα στην καρδιά.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και ένας γνωστός επιχειρηματίας που είχε βάλει τέλος στη ζωή του με όπλο και ήταν κουμπάρος του δολοφονημένου ασφαλιστή. Αρχικά οι πληροφορίες ήθελαν τα δύο όπλα να είναι διαφορετικού διαμετρήματος, ωστόσο οι αρχές εξέταζαν την υπόθεση προς κάθε κατεύθυνση. Οι έρευνες εμφάνιζαν πολλά στοιχεία που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται και τελικά το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης επιβεβαίωσε τις υποψίες τους.

Το αποτέλεσμα έδειξε πως το 22αρι πιστόλι που αφαίρεσε τη ζωή από τον ασφαλιστή, ήταν το ίδιο όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας, ενδεχομένως για προσωπική διένεξη οικονομικού χαρακτήρα.

Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ